Gezichtsbehandelingen

Lekker ontspannen, “me time” nemen bij
Schoonheidssalon Spiegelbeeld.

De behandelingen zijn vooral gericht
op huidverbetering.

Wat zou jij willen verbeteren aan je huid?

Kijk eens naar de verschillende behandelingen die ik aanbied.

Heb je vragen over een behandeling?

Neem gerust contact met mij op.

Salon Spiegelbeeld
Hydraterende gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Spiegelbeeld Ravenstein

'TAKE TIME AND RELAX'

schoonheidssalon spiegelbeeld
 • Hydra 4HA

  Dompel jezelf onder in een intens hydraterend bad, dankzij de intensief hydraterende behandeling Hydra4Ha Hyaluronic acid.

  € 98,50

  Kuur 3 behandelingen in 3 weken voor € 270,-

 • Detox

  Een boost van energie om je huid een heldere teint te geven en weerstand te bieden.

  Siberische Ginseng is als werkstof instaat een flinke oppepper te geven die de huid nodig heeft. In combinatie met de verschillende massages die de energie ook opwekken, heeft de huid een prachtige uitstraling na de behandeling.

  € 98,50

 • Jeunesse

  Intensieve Anti-Aging behandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van je huid. Rimpels vervagen, de huid wordt gladder en veerkrachtiger.

  € 98,50

 • Seizoensbehandeling

  Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiele elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt en zorgt voor comfort. 100% ontspanning en een heerlijke geursensatie. Inclusief een mooi product voor thuis.

  60 minuten € 72,50

  90 minuten € 99,50 + product

 • (W) – vermindering van pigment

  Deze behandeling is zeer geschikt om de huid op te lichten en pigmentvlekken te verminderen. Voor een goed resultaat wordt een behandeling van minimaal 4x geadviseerd in vier weken tijd. Met de juiste huidverzorging voor thuis krijg je een optimale huid verbetering.

  € 99,50

  Kuur 6 behandelingen in 6 weken € 500,-

 • SPA – voor de overgevoelige huid

  Een basisbehandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Een serie op basis van Spa – Marie-Henriette afkomstig uit de bronnen van de Belgische Ardennen. Zonder geur en kleurstoffen en hyperallergeen. Kalmeert en geeft de huid weer een comfortabel gevoel.

  € 69,50

 • Clarte & Comfort

  Voor huid met couperose

  Een kalmerende basisbehandeling met een ingredient van Hamarmelis, die de stuwing in de haarvatten vermindert. De huid ziet er minder rood uit en voelt minder ruw aan.

  € 69,50 

 • Glysalac Professionnal Peel

  Cosmeceutische peeling

  Een veilige en doeltreffende sterke peeling voor vrouwen en mannen die hun expressierimpels willen weggummen. Een cosmeceutische behandeling ter afwisseling van andere instituut behandelingen.

  € 45,-

 • Peeling Resurfacant

  Cosmeceutische peeling 

  Medische inspiratie en de expertise van de schoonheidsspecialiste zorgen voor een vernieuwde huid. De oplossing voor huiden die last hebben van te veel talg. Verstikt zijn, vermoeidheid, droge plekjes, rimpels, lijntjes, doffe huid, pigmentvlekken en littekens.

  Op basis van glycolzuur en salicyzuur om de gelaatstrekken glad te maken en de celvernieuwing te stimuleren.

  € 69,50

 • PRX-T33 Peeling

  Skin booster

  PRX-T33 is een skin booster zonder gebruik van naalden en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

  De huid glanst is gladder, voller en steviger, zonder de huid te beschadigen. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau.

  De TCA stimuleert de fibroblasten terwijl de H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe colageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en vermindering van rimpels en huidplooien.

  € 120,-

  Kuur van 4 behandelingen €500,- inclusief kit met thuisproducten voor een optimaal resultaat.

 • Soin Professional Contour Yeux

  Speciaal voor de ogen

  Een verzorgende behandeling die de overbelaste kwetbare huid rondom de oogleden kalmeert. Dankzij de prachtige werkstoffen verminderen donkere kringen, vochtwallen, fijne lijntjes en voelt de huid weer glad en ontspannen aan.

  € 45,-

 • Soin Correcteur acne (voor de jonge huid tot 18jr)

  Kalmerende en reinigende behandeling speciaal voor de acne huid.

  Voor vette, onzuivere huid.

  Een speciale acne behandeling op basis van een boost van actieve etherische olien, voor vermindering van talg, comedonen, ontstekingen en het kalmeren van de huid.

  € 55,-

  Kuur 4 behandelingen in 4 weken € 165,-